Boodschap - Boodschap
RSS

Recente posts

Facebook
Speurgroepje gestart
Winter 2014 / 2015
Facebook
Working Test 2014

Categorie├źn

Speurgroepje gestart
Mogelijk gemaakt door

Verslagen van evenementen, wedstrijden, trainingen, etc.

Working Test Trainingsdag 24 maart 2013

Verslag Working Test Training Ewijk  24 maart

24 Maart organiseerde de Jacht en Werk Com. van de Nederlandse Vereniging voor Stabij en Wetterhounen weer een Working Test trainingsdag. Ditmaal was recreatiegebied de Groene Heuvels nabij Ewijk de locatie. Naast de 8 inschrijvingen hadden de Leden van de JWC (waaronder ikzelf) ook hun eigen hond meegenomen zodat er 12 Stabij's en 2 Wetthounen deelnamen.
Toen ik rond 7 uur naar buiten keek lag er ca 15 cm sneeuw.
Wat zou dat voor een dag worden.Gelukkig bleek de sneeuw alleen in Zeeland te liggen en waren de omstandigheden uiteindelijk prima, wat koude wind maar dat zijn we ondertussen wel gewend.
Door de koude wind waren er weinig honden die werden uitgelaten en hadden we geen last van loslopende honden.
Het programma was deze dag iets anders dan de afgelopen trainingen. De deelnemers liepen 3 locaties af waar oefeningen werden gehouden. Het lopen van lijnen (had ik onder mijn hoede), dubbel / driedubbel apport en staedyness. Hierdoor waren de wachttijden kort en kon er ruim aandacht worden besteed aan alle combinaties. Anjolien liep tussen de verschillende oefeningen en gaf aan een ieder nog wat extra bruikbare tips.
Na een late lunch werd de dag afgesloten met een W.T. proef op 2 verschillende locaties. Rond half vier besloten we de dag af te sluiten en kon een ieder terug kijken op een aangename en leerzame dag.
Wij hopen een ieder ook terug te zien op 21 april als de onderlinge Working Test wordt gehouden voor zowel echte beginners als de iets meer gevorderde voorjager en hond.
En 22 juni is er weer een trainingsdag, nu in Rijen, tussen Breda en Tilburg.De inschrijving staat hiervoor openvia de website van de NVSW 

0 Reacties op Working Test Trainingsdag 24 maart 2013:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint