Boodschap - Boodschap
Over ons
 
Wij zijn Philip Modijefsky en Carin Peters. Beiden hebben wij al sinds jaar en dag ons hart verpand aan het verschijnsel “hond”.
 
 
Over Philip
Philip heeft niet alleen meer dan 35 jaar ervaring als trainer / instructeur in diverse takken van de hondensport maar schoolt zich ook actief bij via workshops en lezingen in de modernste manier van lesgeven.
Positieve training is dan niet alleen zijn motto maar wordt ook in de praktijk toegepast.
Onze eigen honden worden getraind met behulp van de clicker en een placeboard maar dit is voor onze cursisten geen must.
Naast de instructie aan Jachthonden en hun voorjagers heeft hij een uitgebreide ervaring als instructeur IPO, Reddingshondenwerk, Gedrag en Gehoorzaamheid en Speuren. Naast lesgeven heeft hij met zijn honden vele succesvolle Reddingshonden inzetten gedaan en op hoog nivo gewerkt binnen IPO, GG en Speuren. 
De laatste 13 jaren is hij ook een actief voorjager op KNJV / SJP proeven, Veldwerk wedstrijden met zijn Wetterhoun en Engelse Cocker en Working Testen.
Daarnaast werd onze wetterhoun Frieske regelmatig ingezet tijdens jachtdagen.
Sinds september 2017 is er ook weer een bruin bonte Wetterhoun pup waar nu al actief mee getraind wordt.
Philip heeft vele opleidingen en nascholingen op hondengebied gevolgd en volgt er ieder jaar nog steeds meerdere, en mag zich, als één van de weinigen in Zeeland, door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied erkend “Kynologisch Instructeur” noemen.
Daarnaast is hij actief als instructeur bij de rasvereniging van de Stabij en Wetterhoun (NVSW). 
Een positieve samenwerking tussen hond en geleider staat bij Philip voorop. Trainen op basis van positieve bekrachtiging, waarbij de oefeningen zo worden ingericht dat de hond het alleen maar goed kàn doen en dus beloond kan worden.
Philip zal uw instructeur zijn bij “Jachthondentraining Zeeland” en neemt alle praktijklessen voor zijn rekening.

 
 Over Carin

Ook Carin is gediplomeerd Kynologisch Instructeur en heeft daarnaast de modules Toegepaste Ethologie van de Hond, Leren bij Honden en Probleemgedrag bij honden van de opleiding tot Gedragstherapeut voor Honden bij DogVision / O&O afgerond. Verder is zij in het bezit van het diploma Erkend Hondenuitlaatservice van de Martin Gaus Academie en Kynologische Kennis van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.
Daarnaast houdt ook Carin haar kennis up to date door het volgen van workshops, scholingen en seminars. Ook met haar eigen honden, waaronder een aantal herplaatsers met een “rugzakje” heeft zij de nodige ervaring opgedaan en natuurlijk met diverse cursisten en hun honden.

Carin springt af en toe bij tijdens de lessen van Philip, met name wanneer een eigenaar even vast loopt met het gedrag van zijn / haar hond. Voorop staat bij Carin begrip voor de hond en de emoties die ten grondslag liggen aan zijn gedrag. Toepassen van correcties, dwang, vervelende hulpmiddelen en termen als “afleren” zijn voor haar dan ook uit den boze. Om gedrag van de hond om te buigen van ongewenst naar gewenst gedrag, zal eerst moeten worden bepaald waarom de hond zich zo gedraagt en van daaruit kan naar een oplossing worden gezocht.

Bent u (oud-) cursist van Jachthondentraining  Zeeland en heeft u een probleem met het gedrag of de training van uw hond, èn bent u bereid met andere ogen naar uw hond te leren kijken en u echt te verdiepen in het wezen van uw hond, dan kunt u contact opnemen met Carin voor een één op één les. Mail of bel gerust: carin@jachthondentrainingzeeland.nl  of: 06-18908128Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint