Boodschap - Boodschap
Over ons
 
Wij zijn Philip Modijefsky en Carin Peters. Beiden hebben wij al sinds jaar en dag ons hart verpand aan het verschijnsel “hond”.
 
 
Over Philip
Philip heeft niet alleen meer dan 32 jaar ervaring als trainer / instructeur in diverse takken van de hondensport maar schoolt zich ook actief bij via workshops en lezingen in de modernste manier van lesgeven.
Positieve training is dan niet alleen zijn motto maar wordt ook in de praktijk toegepast.
Onze eigen honden worden getraind met behulp van de clicker en een placeboard maar dit is voor onze cursisten geen must.
Naast de instructie aan Jachthonden en hun voorjagers heeft hij een uitgebreide ervaring als instructeur IPO, Reddingshondenwerk, Gedrag en Gehoorzaamheid en Speuren. Naast lesgeven heeft hij met zijn honden vele succesvolle Reddingshonden inzetten gedaan en op hoog nivo gewerkt binnen IPO, GG en Speuren. 
De laatste 11 jaren is hij ook een actief voorjager op KNJV / SJP proeven, Veldwerk wedstrijden met zijn Wetterhoun en Engelse Cocker en Working Testen.
Daarnaast werd onze wetterhoun Frieske regelmatig ingezet tijdens jachtdagen.
Sinds september 2017 is er ook weer een bruin bonte Wetterhoun pup waar nu al actief mee getraind wordt.
Philip heeft vele opleidingen en nascholingen op hondengebied gevolgd en volgt er ieder jaar nog steeds meerdere, en mag zich, als één van de weinigen in Zeeland, door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied erkend “Kynologisch Instructeur” noemen.
Daarnaast is hij actief als instructeur bij de rasvereniging van de Stabij en Wetterhoun (NVSW). 
Een positieve samenwerking tussen hond en geleider staat bij Philip voorop. Trainen op basis van positieve bekrachtiging, waarbij de oefeningen zo worden ingericht dat de hond het alleen maar goed kàn doen en dus beloond kan worden.
Philip zal uw instructeur zijn bij “Jachthondentraining Zeeland” en neemt alle praktijklessen voor zijn rekening.

 
 Over Carin

Carin is geslaagd voor de opleiding tot Kynologisch Instructeur bij O&O en Dogvision. Daarnaast heeft zij de modules "Toegepaste Ethologie van de Hond", "Leren bij Honden", en "Probleemgedrag bij honden" afgerond. Verder heeft zij het diploma "Erkend Hondenuitlaatservice" en "Kynologische Kennis 1" behaald. Ook heeft zij zelf de nodige ervaring opgebouwd met haar eigen honden, waaronder een aantal herplaatsers, en natuurlijk met allerlei cursisten en hun honden.
Om haar kennis en vaardigheden actueel te houden volgt zij regelmatig allerhande nascholingen en workshops.
Af en toe zal Carin de praktijklessen van Philip ondersteunen als instructeur en / of met theoretische achtergrond informatie over het verschijnsel "hond".


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint