Boodschap - Boodschap

Over Jachthonden Training Zeeland 
 
 
Jachthondentraining Zeeland organiseert, gedurende het gehele jaar, jachthonden -en apporteer trainingen alsmede workshops voor pups, beginners, gevorderden en ver-gevorderden.
Hierbij ligt de nadruk op de positieve samenwerking tussen geleider en hond.
Tijdens deze trainingen stimuleren wij het gebruik van de clicker en het placeboard.
Ook maken wij gebruik van de Air & Go waarmee  dummy's op grote afstand kunnen worden afgeschoten.
Wij coachen de voorjagers om betere prestaties uit hun hond te halen.
Wij geven momenteel alleen nog maar 1 op 1 trainingen.
Wij leiden op voor alle SJP (voorheen KNJV) examens, MAP's, de Orweja Working Testen en Veldwerkwedstrijden maar er is ook plaats voor recreatief trainen
 
Wij, trainers van de Jachthonden Training Zeeland, horen graag bij de trendsetters van een moderne manier van trainen. ‘Positief trainen’ is belangrijk voor ons. Dit houdt in dat de omstandigheden zó worden ingericht, dat de hond het alleen maar goed kan doen en dus beloond kan worden (uitdagen van gewenst gedrag en dat belonen).
 
Foto door Janet Haring
 
De trainingen worden dan ook gegeven door een door de `Raad van Beheer` erkend Kynologisch Instructeur die zich zeer regelmatig bijschoolt d.m.v. jachttraining en kynologische workshops.
 
De trainingen vinden plaats van maart t/m oktober op de dinsdag -en de zondagochtend alsmede op verschillende avonden.
Van november t/m maart zijn er puppy trainingen en privé trainingen voor jonge honden op verschillende avonden en op de zondag ochtend.
Wij trainen met de pups en beginners op onze eigen geweldige locatie in Ellewoutsdijk en voor alle andere groepen op verschillende locaties op Walcheren en de Bevelanden.
De trainingen zijn toegankelijk voor alle Jachthonden rassen uit groep 7 en 8.
 
 
 
DE JACHTHOND ALS HUISHOND


Jachthonden Training Zeeland is er niet alleen voor diegene die graag wedstrijden (proeven) lopen of hun hond als praktijkhond inzetten tijdens jachtdagen.

Maar wij zijn er ook voor diegene die één van de vele Jachthonden rassen als huishond heeft.
Ook dan bent u aan het goede adres bij Jachthonden Training Zeeland.
In veel gezinnen is een Jachthond aanwezig.
Denk maar eens aan alle Golden -en Labrador Retrievers, De Tollers, de Duitse Staande Lang, kort en ruwhaar, de Viszla, alle Spaniels en natuurlijk nog veel meer Jachthonden rassen.

Deze honden hebben een natuurlijke behoefte aan BEZIG ZIJN. Natuurlijk gaat u vaak naar het bos of strand maar dat is niet altijd voldoende. Jachthonden willen vaak echt iets doen, met en voor u.

Daarom is trainen bij de J.T.Z. voor alle Jachthonden de ideale oplossing.
 
 
 
Foto door Kathrin Strehle
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint