Boodschap - Boodschap
Over ons
 
Wij zijn Philip Modijefsky en Carin Peters. Beiden hebben wij al sinds jaar en dag ons hart verpand aan het verschijnsel “hond”.
 
 
Over Philip
Philip heeft niet alleen meer dan 32 jaar ervaring als trainer / instructeur in diverse takken van de hondensport maar schoolt zich ook actief bij via in de modernste manier van lesgeven.
Positieve training is dan niet alleen zijn motto maar wordt ook in de praktijk toegepast.
Naast de instructie aan Jachthonden en hun voorjagers heeft hij een uitgebreide ervaring als instructeur IPO, Reddingshondenwerk, Gedrag en Gehoorzaamheid en Speuren. Naast lesgeven heeft hij met zijn honden vele succesvolle Reddingshonden inzetten gedaan en op hoog nivo gewerkt binnen IPO, GG en Speuren. De laatste 9 jaren is hij ook een actief voorjager op KNJV proeven en Working Testen. Sinds een jaar of 4 ook met onze Engelse Cocker "Gup" op Veldwerkwedstrijden in binnen en buitenland.
Daarnaast worden onze honden regelmatig ingezet tijdens jachtdagen.
Sinds september 2017 is er ook weer een bruin bonte Wetterhoun pup waar nu al actief mee getraind wordt.
Philip heeft vele opleidingen en nascholingen op hondengebied gevolgd en volgt er ieder jaar nog steeds meerdere, en mag zich, als één van de weinigen in Zeeland, door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied erkend “Kynologisch Instructeur” noemen.
Daarnaast is hij actief als instructeur bij de rasvereniging van de Stabij en Wetterhoun (NVSW). 
Een positieve samenwerking tussen hond en geleider staat bij Philip voorop. Trainen op basis van positieve bekrachtiging, waarbij de oefeningen zo worden ingericht dat de hond het alleen maar goed kàn doen en dus beloond kan worden.
Philip zal uw instructeur zijn bij “Jachthondentraining Zeeland” en neemt alle praktijklessen voor zijn rekening.

 
 
Over Carin


Hoewel Carin tijdens de lessen geregeld een helpende hand zal toesteken, ligt haar ambitie echter minder bij het lesgeven in groepen maar meer bij 1 op 1 begeleiding. Een goede verstandhouding tussen baas en hond en een probleemloos functioneren van de hond binnen zijn mensenroedel en de hem omringende maatschappij, staan voor Carin op nummer één. Om samen iets te kunnen bereiken, moeten baas en hond eerst maatjes zijn.                                                  
 
Dat begint eigenlijk al met het kiezen van een ras dat past bij de toekomstige eigenaar. En daarna met het leren interpreteren van het gedrag en de taal van onze hond. En dat zijn gebieden waar Carin graag haar medewerking zal willen verlenen en zonodig advies wil geven.
 
Carin heeft diverse opleidingen, trainingen, workshops, zelfstudies, lezingen en seminars gevolgd over hondengedrag en is geslaagd voor de opleiding tot Kynologisch Instructeur bij O&O en Dogvision. Daarnaast heeft zij de modules "Toegepaste Ethologie van de Hond", "Leren bij Honden", en "Probleemgedrag bij honden" afgerond. Verder heeft zij het diploma "Erkend Hondenuitlaatservice" en "Kynologische Kennis 1" behaald. Ook heeft zij zelf de nodige ervaring opgebouwd met haar eigen honden, waaronder een aantal herplaatsers, en natuurlijk met allerlei cursisten en hun honden.
Om haar kennis en vaardigheden actueel te houden volgt zij regelmatig allerhande nascholingen en workshops.
Af en toe zal Carin de praktijklessen van Philip ondersteunen als instructeur en / of met theoretische achtergrond informatie over het verschijnsel "hond".

Interesse of meer info? Zie onder "Individuele Begeleiding" 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint